Madvare database og kalorietæller  

Coop

Skinketern

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
506 kj
6%
121 kcal
Fedt
5,00g
7%
Mættet Fedt
2,000g
10%
Kulhydrater
2,00g
1%
Sukkerarter
1,90g
2%
Protein
17,00g
34%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 05 feb 18 12:31
6%
af GDA*
(121 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (7%)
 
Fedt (37%)
 
Protein (56%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
121
Fedt
5g
Kulhyd.
2g
Prot.
17g
Der er 121 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 37% fedt, 7% kulhyd., 56% prot..

Relaterede Skinke fra Coop:

Skinke
Røget Skinke
Rullepølse
Kogt Skinke
Peberskinke
Hamburgerryg
  Vis Flere Coop Skinke Produkter

Flere produkter fra Coop:

Nødde- og Rosinblanding
Aioli
Tagliatelle Glutenfri
Majsolie
Proteinsalat
  Se alle Coop Produkter

Andre typer af Skinke:

Skiveskåret Skinke (Almindelig, Ca. 11% Fedt)
Skiveskåret Skinke (Ekstra Mager)
Hakket Skinke
Skiveskåret Skinke fra Delikatessen
Frisk Skinke
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Skinke
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Keulen Skinke
Delikato Skinke Tern
Dulano Skinke med Peberkant
Gårdlykke Dansk Skinke
Casa Modena Prosciutto Crudo
Aalbæk Langtidskogt Skinke


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.