Madvare database og kalorietæller  

Malaco

Lakrids Karamelstang

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1527 kj
18%
365 kcal
Fedt
9,00g
13%
Mættet Fedt
-
Kulhydrater
68,00g
26%
Sukkerarter
-
Protein
3,00g
6%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 06 aug 14 01:06
18%
af GDA*
(365 kal)
18% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (75%)
 
Fedt (22%)
 
Protein (3%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
365
Fedt
9g
Kulhyd.
68g
Prot.
3g
Der er 365 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 22% fedt, 75% kulhyd., 3% prot..

Relaterede Lakrids fra Malaco:

Familie Guf
Lakridspibe
Djungelvrål
Kick
Hygge Mix
Lakrids Snøre
  Vis Flere Malaco Lakrids Produkter

Relaterede Slik fra Malaco:

Karamel Stjerner
Fizzypop
Fløde Karamelstang
Lagerman Konfekt
Stjerner Jordbær
Sure Mix
  Vis Flere Malaco Slik Produkter

Andre typer af Lakrids:

Lakrids
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Lakrids

Andre typer af Slik:

Hårdt Slik
Jellybeans
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Slik
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Ga-Jol Sød Lakrids med Stærk Salmiak
Rema 1000 Lakridskugler Mild
Toms Fladfisk
Malaco Hygge Mix
Evers Sød Lakrids
Nørregade Lakrids Ugler


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.