Madvare database og kalorietæller  

Pastella

Fuldkorns Fettuccine

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1046 kj
13%
250 kcal
Fedt
2,90g
4%
Mættet Fedt
0,500g
3%
Kulhydrater
40,00g
15%
Sukkerarter
2,20g
2%
Kostfibre
6,5g
Protein
12,00g
24%
Salt
0,05g
1%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 20 jun 16 11:19
12%
af GDA*
(250 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (68%)
 
Fedt (11%)
 
Protein (21%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
250
Fedt
2,9g
Kulhyd.
40g
Prot.
12g
Der er 250 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 11% fedt, 68% kulhyd., 21% prot..

Relaterede Pasta fra Pastella:

Ravioli med Ost og Spinat
Grøntsagsbånd
Tortellini med Skinke
Øko Fuldkorn
Protein Pasta
Økologisk Fettuccine Spinat

Flere produkter fra Pastella:

Lasagneplader
  Se alle Pastella Produkter

Andre typer af Pasta:

Spaghetti
Pasta med Kødsauce
Makaroni
Vegetarpasta med Tomatsauce
Fuldkornsspaghetti
Lasagne med Kød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pasta
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Protein Lab Protein Pasta
Salling Rigatoni Pasta
Rema 1000 Fuldkornspasta
Rema 1000 Tortellini
La Pasta di Maria Tagliolini Naturel
Combino Penne Rigate


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.