Madvare database og kalorietæller  

Salling

Glutenfri Havregryn

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1531 kj
18%
366 kcal
Fedt
6,70g
10%
Mættet Fedt
1,000g
5%
Kulhydrater
57,00g
22%
Sukkerarter
1,00g
1%
Kostfibre
10,0g
Protein
14,00g
28%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 25 okt 22 12:48
18%
af GDA*
(366 kal)
18% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (66%)
 
Fedt (18%)
 
Protein (16%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
366
Fedt
6,7g
Kulhyd.
57g
Prot.
14g
Der er 366 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 18% fedt, 66% kulhyd., 16% prot..

Relaterede Morgenmadsprodukter fra Salling:

Kakao Knas
Frugtmysli
Mini Kakao Stjerner
Granola
Skyr med Blåbærsmag

Flere produkter fra Salling:

American Style Pandekager
Kyllingepølser
Pølsehorns Pølser
Ørredrogn
Havregryn Finvalsede
  Se alle Salling Produkter

Andre typer af Morgenmadsprodukter:

Røræg
Sandwich med Æg og Ost
Ristet Brød
Havregrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Morgenmadsprodukter
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Grovvalsede Havregryn
Mælkebøtte Skyr Vanilje
Rema 1000 Økologiske Speltstykker
BELL'S Fiberknas
Joe and The Juice Acai Bowl
Salling Skyr med Blåbærsmag


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.