Madvare database og kalorietæller  

Slagter Lampe

Frankfurter

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1004 kj
12%
240 kcal
Fedt
19,00g
27%
Mættet Fedt
7,700g
39%
Kulhydrater
3,70g
1%
Sukkerarter
0,70g
1%
Protein
13,00g
26%
Salt
2,60g
43%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 05 jun 21 03:45
12%
af GDA*
(240 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (6%)
 
Fedt (72%)
 
Protein (22%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
240
Fedt
19g
Kulhyd.
3,7g
Prot.
13g
Der er 240 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 72% fedt, 6% kulhyd., 22% prot..

Relaterede Pølser fra Slagter Lampe:

Thepølse
Kålpølser
Guld Leverpølse
Sønderjysk Spegepølse
Okse Spegepølse
Kartoffelspegepølse
  Vis Flere Slagter Lampe Pølser Produkter

Flere produkter fra Slagter Lampe:

Hvidløgsspegepølse
Krosalami
  Se alle Slagter Lampe Produkter

Andre typer af Pølser:

Kyllingepølse
Kalkunpølse
Oksekødspølse
Italiensk Pølse
Landpølse af Svinekød
Frisk Svinekødspølse
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pølser
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Aalbæk Peber Spegepølse
Dulano Røget Salami
Gøl Italiensk Spegepølse
Slagter Lampe Guld Leverpølse
Salling Pølsehorns Pølser
Slagter Lampe Brunchpølser


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.