Vejningsnotat (intet dagbogsnotat) for 23 februar 2016
143,9 kg Indtil videre tabt: 2,5 kg.    Stadig tilbage: 30,5 kg.    Kost fulgt: Rimeligt godt.

Vis Kost Kalender, 23 februar 2016:
2270 kcal Fedt: 127,98g | Prot.: 118,69g | Kulhyd.: 169,07g.   Morgenmad: Dijon Mustard, Cub Foods 100% Whole Wheat Bread, Hebrew National Beef Franks, 2% Fat Milk, Swiss Cheese. Frokost: Freshlike Mixed Vegetables, Chinese Gravy or Sauce (Soy Sauce, Stock or Bouillon, Cornstarch), Pork Egg Foo Yung. Aftensmad: Bonefish Grill Steamed Vegetable Medley, Butter, Baked Sweetpotato (Peel Eaten, Fat Not Added in Cooking), Pork Loin (Tenderloin). Snacks/Andet: Keebler Multi-Grain Club Crackers, Cabot Premium Pasteurized Process Horseradish Vermont Cheddar Cheese. mere..
3732 kcal Motion: Havearbejde - 30 minutter, Hvile - 15 timer og 30 minutter, Sove - 8 timer. mere..
Taber 4,4 kg om Ugen



     
 

Indsend en Kommentar


Du skal logge ind for at skrive en kommentar. Tryk her for at logge ind
 


FrankFD's Vægt Historie


Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.