Forberedelsestid: 30 min.
Madlavningstid: 45 min.
Måltidstype:
Brød og Bagværk
Desserter
Bedømmelse:
FatSecret Medlemmers Gennemsnitlige Bedømmelse
|
Typischer Zwetschgenkuchen wie von Oma aber mit Backpulver statt Hefe.
Ingredienser
Vejledninger
- Butter schaumig rühren, Zucker, Milch und Mehl (mit Backpulver vermischt) nach und nach zugeben. Teig auf gefetteter Springform verteilen, am Rand etwas erhöht.
- Zwetschgen waschen, entsteinen, halbieren und vom Rand ausgehend auf den Teig setzen.
- Bei 180° etwa 45 Minuten backen.
83 medlemmer har tilføjet denne opskrift til deres kogebog.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Anmeldelser
schönes , schnelles Rezept - danke
habe Streusel zugefügt. Schmeckt gut
17 aug 16 af medlem: rupp55
|
|
|
|
|
Bedøm denne opskrift
Du skal logge på for at se denne opskrift. Tryk her for at logge ind
|
|
|
Find Flere Opskrifter
|
Filtrer efter Måltidstype
Brød og Bagværk
Desserter
Nyeste Opskrifter
Det er en lækker frisk smoothie, perfekt til en varm sommerdag.
|
Enkel, sund og nem at lave
|
En klassisk og lækker pandekage lavet på øl og mælk.
|
Super sunde og nemme at lave pandekager.
|
|
Indsend en Opskrift
Resumé af Ernæring:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Der er 215 kalorier i 1 portion Zwetschgenkuchen.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Kalorie Opdeling: 18% fedt, 75% kulhyd., 7% prot.. |
|
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
pr. portion
Energi
900 kj
11%
215 kcal
Fedt
4,49g
6%
Mættet Fedt
2,457g
12%
Enkeltumættet Fedt
1,227g
Flerumættet Fedt
0,312g
Kulhydrater
41,89g
16%
Sukkerarter
23,64g
26%
Kostfibre
2,9g
Protein
3,78g
8%
Salt
0,02g
0%
Kolesterol
10mg
Kalium
302mg
15%
Kalorie Opdeling:
Kulhydrat (75%)
Fedt (18%)
Protein (7%)
|
|
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier
|