Tilføj til min Kogebog
Tilføj til Kostdagbog
Giver:
8 portion(er)
Forberedelsestid:
30 min.
Måltidstype:
Desserter
Snacks
Morgenmad
Bedømmelse:
Average FatSecret member ranking FatSecret Medlemmers Gennemsnitlige Bedømmelse
af medlem: flavianoleto

Pasta de Amêndoas com Cacau

Pasta de amêndoas com cacau, óleo de coco e xilitol.

Ingredienser

Vejledninger

  1. Levar as amêndoas descascadas ao forno pré-aquecido a 180º durante 15 minutos, lembrando de mexer na metade do tempo para dourarem uniformemente.
  2. Juntar todos os ingredientes no liquidificador ou processador e bater durante 15 minutos ou até ficar com a consistência desejada.
  3. Se eu aparelho não for muito potente, e esquentar demais, desligar e esperar esfriar para continuar o processo.
96 medlemmer har tilføjet denne opskrift til deres kogebog.
 


     
 

Bedøm denne opskrift



Du skal logge på for at se denne opskrift. Tryk her for at logge ind
 

Find Flere Opskrifter

Filtrer efter Måltidstype

Desserter Snacks Morgenmad

Nyeste Opskrifter

af medlem: NicoleOguchi09
En sund snack til et nærende energiboost.
af medlem: C.Anni
Sunde, nemme og svampet banan muffins på 5 ingredienser.
af medlem: krini
Lækker og let müsli ristet i en stegepande i kun et par minutter, før den er klar til at spise!
af medlem: tjoes
Passer godt til fiskefrikadeller.

Indsend en Opskrift

Resumé af Ernæring:

Der er 215 kalorier i 1 portion Pasta de Amêndoas com Cacau.
Kalorie Opdeling: 75% fedt, 14% kulhyd., 11% prot..

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
pr. portion
pr. portion
% RI*
Energi
901 kj
11%
215 kcal
Fedt
19,14g
27%
Mættet Fedt
5,633g
28%
Transfedtsyre
0g
Enkeltumættet Fedt
9,166g
Flerumættet Fedt
3,378g
Kulhydrater
8,38g
3%
Sukkerarter
1,59g
2%
Kostfibre
3,5g
Protein
6,36g
13%
Salt
0,02g
0%
Kolesterol
0mg
Kalium
220mg
11%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
af GDA*
(215 kal)
11% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (14%)
 
Fedt (75%)
 
Protein (11%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.