Tilføj til min Kogebog
Tilføj til Kostdagbog
Giver:
4 portion(er)
Måltidstype:
Hovedretter
Morgenmad
Frokost
Bedømmelse:
Average FatSecret member ranking FatSecret Medlemmers Gennemsnitlige Bedømmelse
af medlem: Atriel

Ham Cheddar and Jalapeno Crustless Quiche

A good low carb alternative for breakfast.

Ingredienser

Vejledninger

  1. Pre-heat oven to 350 °F (175 °C). Spray a quiche pan with non-stick spray or butter.
  2. Sprinkle cheese over the bottom of pan.
  3. Chop up ham and jalapeno. Use gloves when chopping up the jalapeno if you have sensitive skin. Remove seeds and pith from jalapeno for a milder flavor. Sprinkle over cheese.
  4. Beat the rest of the ingredients together. Pour over cheese and ham in pan.
  5. Bake for 30 minutes.
  6. Note: you can substitute any type of cheese or vegetable.
182 medlemmer har tilføjet denne opskrift til deres kogebog.
 


     
 

Bedøm denne opskrift



Du skal logge på for at se denne opskrift. Tryk her for at logge ind
 

Find Flere Opskrifter

Filtrer efter Måltidstype

Hovedretter Morgenmad Frokost

Nyeste Opskrifter

af medlem: dbbrj.dj
En klassisk og lækker pandekage lavet på øl og mælk.
af medlem: bjork.horning
Fugtig, mør, lækker og sund opskrift.
af medlem: jeanettebech
Nem at lave og meget luftige pølsehorn.
af medlem: tjoes
Passer godt til fiskefrikadeller.

Indsend en Opskrift

Resumé af Ernæring:

Der er 361 kalorier i 1 portion Ham Cheddar and Jalapeno Crustless Quiche.
Kalorie Opdeling: 73% fedt, 4% kulhyd., 23% prot..

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
pr. portion
pr. portion
% RI*
Energi
1511 kj
18%
361 kcal
Fedt
29,33g
42%
Mættet Fedt
15,62g
78%
Enkeltumættet Fedt
9,627g
Flerumættet Fedt
1,814g
Kulhydrater
3,6g
1%
Sukkerarter
0,84g
1%
Kostfibre
0,8g
Protein
20,55g
41%
Salt
3,06g
51%
Kolesterol
351mg
Kalium
235mg
12%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
18%
af GDA*
(361 kal)
18% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (4%)
 
Fedt (73%)
 
Protein (23%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.