Tilføj til min Kogebog
Tilføj til Kostdagbog
Giver:
3 portion(er)
Forberedelsestid:
10 min.
Madlavningstid:
20 min.
Måltidstype:
Snacks
Andet
Bedømmelse:
Average FatSecret member ranking FatSecret Medlemmers Gennemsnitlige Bedømmelse
af medlem: Fairybrat389

Egg Crepes

Egg crepes that can be used in so many ways.

Ingredienser

Vejledninger

  1. Lightly beat the eggs in a bowl and season with salt and pepper.
  2. Heat a crepe or omelet pan over medium to medium-high heat and lightly coat the bottom and sides with butter.
  3. Using a ladle, put enough egg in the pan to make a thin coating.
  4. When the eggs set, lift up with spatula and turn, try not to tear them.
  5. Cook one more minute on that side, then slide the crepe onto a dish.
  6. Continue making the rest. Enjoy!
  7. Note: great when filled with my Ground Beef Filling and topped with my Creamy Parmesan Sauce.
246 medlemmer har tilføjet denne opskrift til deres kogebog.
 

Anmeldelser 
You can also cut the crepes into strips and use them instead of noodles in soup.
user vote
18 mar 10 af medlem: agru

     
 

Bedøm denne opskrift



Du skal logge på for at se denne opskrift. Tryk her for at logge ind
 

Find Flere Opskrifter

Filtrer efter Måltidstype

Snacks Andet

Nyeste Opskrifter

af medlem: Ninja2403
Denne rige og fugtige keto-chokolade er perfekt til en kop te eller kaffe.
af medlem: krini
Lækker og let müsli ristet i en stegepande i kun et par minutter, før den er klar til at spise!
af medlem: NicoleOguchi09
Velsmagende, naturligt sødede snacks.
af medlem: sweetyros
Lækker og nærende morgenmad med 4 ingredienser.

Indsend en Opskrift

Resumé af Ernæring:

Der er 155 kalorier i 1 portion Egg Crepes.
Kalorie Opdeling: 65% fedt, 2% kulhyd., 33% prot..

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
pr. portion
pr. portion
% RI*
Energi
650 kj
8%
155 kcal
Fedt
10,9g
16%
Mættet Fedt
3,707g
19%
Enkeltumættet Fedt
4,059g
Flerumættet Fedt
1,4g
Kulhydrater
0,79g
0%
Sukkerarter
0,77g
1%
Kostfibre
0g
Protein
12,59g
25%
Salt
0,48g
8%
Kolesterol
426mg
Kalium
135mg
7%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
af GDA*
(155 kal)
8% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (2%)
 
Fedt (65%)
 
Protein (33%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.