Tilføj til min Kogebog
Tilføj til Kostdagbog
Giver:
12 portion(er)
Forberedelsestid:
15 min.
Madlavningstid:
40 min.
Måltidstype:
Morgenmad
Bedømmelse:
Average FatSecret member ranking FatSecret Medlemmers Gennemsnitlige Bedømmelse
af medlem: wigglythings

Oatmeal Bake

An easy oatmeal berry bake for breakfast.

Ingredienser

Vejledninger

  1. Preheat oven to 375 °F (190 °C). Spray the inside of a 10 1/2" x 7" baking dish with cooking spray.
  2. In a large bowl, mix together the oats, sugar, baking powder, cinnamon, salt, almonds and berries. Add to baking dish.
  3. In another large bowl, whisk together the milk, water, egg whites, and vanilla extract.
  4. Pour the milk mixture over everything. Gently shake the baking dish to help the milk mixture go throughout the oats.
  5. Bake 35 to 40 minutes or until the top is nicely golden brown and the milk mixture has set.
103 medlemmer har tilføjet denne opskrift til deres kogebog.
 


     
 

Bedøm denne opskrift



Du skal logge på for at se denne opskrift. Tryk her for at logge ind
 

Find Flere Opskrifter

Filtrer efter Måltidstype

Morgenmad

Nyeste Opskrifter

af medlem: NicoleOguchi09
Velsmagende, naturligt sødede snacks.
af medlem: Tusindfryd9
Kaffe med æg og kokosolie.
af medlem: metmah
Super sunde og nemme at lave pandekager.
af medlem: sweetyros
Lækker og nærende morgenmad med 4 ingredienser.

Indsend en Opskrift

Resumé af Ernæring:

Der er 119 kalorier i 1 portion Oatmeal Bake.
Kalorie Opdeling: 27% fedt, 58% kulhyd., 15% prot..

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
pr. portion
pr. portion
% RI*
Energi
498 kj
6%
119 kcal
Fedt
3,74g
5%
Mættet Fedt
0,482g
2%
Enkeltumættet Fedt
1,99g
Flerumættet Fedt
0,981g
Kulhydrater
17,74g
7%
Sukkerarter
7,17g
8%
Kostfibre
2,6g
Protein
4,67g
9%
Salt
0,64g
11%
Kolesterol
1mg
Kalium
145mg
7%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
6%
af GDA*
(119 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (58%)
 
Fedt (27%)
 
Protein (15%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.