Tilføj til min Kogebog
Tilføj til Kostdagbog
Giver:
1 portion(er)
Forberedelsestid:
10 min.
Madlavningstid:
10 min.
Måltidstype:
Hovedretter
Bedømmelse:
Average FatSecret member ranking FatSecret Medlemmers Gennemsnitlige Bedømmelse
af medlem: tgilland

Chicken Quinoa Stir Fry

Quick, easy and hearty dish for busy weeknights.

Ingredienser

Vejledninger

  1. Spray nonstick pan with cooking spray. Saute vegetables and chicken until vegetables are cooked and chicken is heated through.
  2. When nearly done, add spices and soy sauce. Stir.
  3. Add quinoa last. Stir until quinoa it's heated through.
  4. Remove from heat and serve.
52 medlemmer har tilføjet denne opskrift til deres kogebog.
 

Anmeldelser 
Unless you like it crunchy, I would add the quinoa first. But this can be personal preference.
user vote
05 apr 14 af medlem: cdavis22011

     
 

Bedøm denne opskrift



Du skal logge på for at se denne opskrift. Tryk her for at logge ind
 

Find Flere Opskrifter

Filtrer efter Måltidstype

Hovedretter

Nyeste Opskrifter

af medlem: bjork.horning
Fugtig, mør, lækker og sund opskrift.
af medlem: sweetyros
Lækker og nærende morgenmad med 4 ingredienser.
af medlem: Tusindfryd9
Kaffe med æg og kokosolie.
af medlem: krini
Lækker og let müsli ristet i en stegepande i kun et par minutter, før den er klar til at spise!

Indsend en Opskrift

Resumé af Ernæring:

Der er 311 kalorier i 1 portion Chicken Quinoa Stir Fry.
Kalorie Opdeling: 16% fedt, 49% kulhyd., 35% prot..

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
pr. portion
pr. portion
% RI*
Energi
1301 kj
16%
311 kcal
Fedt
5,53g
8%
Mættet Fedt
1,203g
6%
Transfedtsyre
0g
Enkeltumættet Fedt
0,617g
Flerumættet Fedt
0,769g
Kulhydrater
38,95g
15%
Sukkerarter
9,3g
10%
Kostfibre
5,3g
Protein
28,2g
56%
Salt
4,03g
67%
Kolesterol
75mg
Kalium
56mg
3%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
af GDA*
(311 kal)
16% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (49%)
 
Fedt (16%)
 
Protein (35%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.