Forberedelsestid: 10 min.
Madlavningstid: 15 min.
Måltidstype:
Brød og Bagværk
Snacks
Morgenmad
Bedømmelse:
FatSecret Medlemmers Gennemsnitlige Bedømmelse
|
Low carb breakfast muffins with egg, bacon and veggies. Yum.
Ingredienser
Vejledninger
- Butter 4 holes in muffin tin, place one slice of bacon in each and place in the oven for 5-10 minutes at 180 °C.
- While the bacon is cooking chop the onion and mushroom and fry in a bit of butter.
- Mix the eggs in a separate bowl, add some salt and pepper.
- Remove the bacon from the oven and divide the onion and mushroom mix between the 4. Place 2 cherry tomatoes on each and sprinkle with cheese.
- Return to the oven for 10-15 minutes until cooked.
281 medlemmer har tilføjet denne opskrift til deres kogebog.
|
|
|
|
|
Bedøm denne opskrift
Du skal logge på for at se denne opskrift. Tryk her for at logge ind
|
|
|
Find Flere Opskrifter
|
Filtrer efter Måltidstype
Brød og Bagværk
Snacks
Morgenmad
Nyeste Opskrifter
Denne rige og fugtige keto-chokolade er perfekt til en kop te eller kaffe.
|
Fugtig, mør, lækker og sund opskrift.
|
En klassisk og lækker pandekage lavet på øl og mælk.
|
Super sunde og nemme at lave pandekager.
|
|
Indsend en Opskrift
Resumé af Ernæring:
|
|
Der er 133 kalorier i 1 portion Breakfast Muffins.
|
|
Kalorie Opdeling: 60% fedt, 10% kulhyd., 30% prot.. |
|
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
pr. portion
Energi
558 kj
7%
133 kcal
Fedt
8,89g
13%
Mættet Fedt
3,552g
18%
Enkeltumættet Fedt
3,266g
Flerumættet Fedt
0,977g
Kulhydrater
3,3g
1%
Sukkerarter
1,94g
2%
Kostfibre
0,7g
Protein
10,02g
20%
Salt
0,56g
9%
Kolesterol
197mg
Kalium
163mg
8%
Kalorie Opdeling:
Kulhydrat (10%)
Fedt (60%)
Protein (30%)
|
|
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier
|