Tilføj til min Kogebog
Tilføj til Kostdagbog
Giver:
26 portion(er)
Forberedelsestid:
10 min.
Madlavningstid:
20 min.
Måltidstype:
Brød og Bagværk
Desserter
Snacks
Bedømmelse:
Average FatSecret member ranking FatSecret Medlemmers Gennemsnitlige Bedømmelse
af medlem: mardany

Cookies Baunilha Gotas de Chocolate e Gojiberry

Cookies com farinha de amendoas e pasta de amendoim, baunilha, gotas de chocolate e gojiberry.

Ingredienser

Vejledninger

  1. Misturar a farinha de amendoa com o extrato de baunilha, sal, sucralose, pasta de amendoim, ovo até obter uma mistura homogênea.
  2. Adicionar no final o fermento, as gotas e o goji.
  3. Faça bolinhas e coloque em uma assadeira levemente untada (forrada ou tapete de silicone ou com papel manteiga) leve ao forno de 15 a 20 min a 180 °C.
67 medlemmer har tilføjet denne opskrift til deres kogebog.
 


     
 

Bedøm denne opskrift



Du skal logge på for at se denne opskrift. Tryk her for at logge ind
 

Find Flere Opskrifter

Filtrer efter Måltidstype

Brød og Bagværk Desserter Snacks

Nyeste Opskrifter

af medlem: NicoleOguchi09
En thai inspirerede nudelsuppe med masser af smag.
af medlem: Ninja2403
Nem at lave og perfekt alternativ til et almindeligt brød.
af medlem: tjoes
Passer godt til fiskefrikadeller.
af medlem: Tusindfryd9
Kaffe med æg og kokosolie.

Indsend en Opskrift

Resumé af Ernæring:

Der er 64 kalorier i 1 portion Cookies Baunilha Gotas de Chocolate e Gojiberry.
Kalorie Opdeling: 66% fedt, 19% kulhyd., 15% prot..

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
pr. portion
pr. portion
% RI*
Energi
269 kj
3%
64 kcal
Fedt
4,99g
7%
Mættet Fedt
0,634g
3%
Transfedtsyre
0,004g
Enkeltumættet Fedt
2,236g
Flerumættet Fedt
0,848g
Kulhydrater
3,21g
1%
Sukkerarter
0,36g
0%
Kostfibre
1,2g
Protein
2,5g
5%
Salt
0,09g
1%
Kolesterol
7mg
Kalium
2mg
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
3%
af GDA*
(64 kal)
3% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (19%)
 
Fedt (66%)
 
Protein (15%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.