Tilføj til min Kogebog
Tilføj til Kostdagbog
Giver:
10 portion(er)
Forberedelsestid:
10 min.
Madlavningstid:
50 min.
Måltidstype:
Supper
Bedømmelse:
Average FatSecret member ranking FatSecret Medlemmers Gennemsnitlige Bedømmelse
af medlem: cherryblossommj

Chicken, Rice & Vegetable Soup

Healthy chicken and rice soup.

Ingredienser

Vejledninger

  1. Cook chicken and rice.
  2. Boil broth and once boiled, add celery and carrots.
  3. Add half and half.
  4. Combine with chicken and rice, and seasonings.
  5. Simmer.
  6. Tastes best after a few hours of refrigeration to blend flavors.
34 medlemmer har tilføjet denne opskrift til deres kogebog.
 

Anmeldelser 
This is my Mama's recipe and I have always loved it.
user vote
07 okt 08 af medlem: cherryblossommj

     
 

Bedøm denne opskrift



Du skal logge på for at se denne opskrift. Tryk her for at logge ind
 

Find Flere Opskrifter

Filtrer efter Måltidstype

Supper

Nyeste Opskrifter

af medlem: jeanettebech
Nem at lave og meget luftige pølsehorn.
af medlem: C.Anni
Sunde, nemme og svampet banan muffins på 5 ingredienser.
af medlem: krini
Lækker og let müsli ristet i en stegepande i kun et par minutter, før den er klar til at spise!
af medlem: Kristina_Greve
En forfriskende og tilfredsstillende smoothie, fantastisk til frokost eller snack efter træning.

Indsend en Opskrift

Resumé af Ernæring:

Der er 173 kalorier i 1 portion Chicken, Rice & Vegetable Soup.
Kalorie Opdeling: 27% fedt, 30% kulhyd., 43% prot..

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
pr. portion
pr. portion
% RI*
Energi
723 kj
9%
173 kcal
Fedt
5,08g
7%
Mættet Fedt
2,638g
13%
Transfedtsyre
0,017g
Enkeltumættet Fedt
1,447g
Flerumættet Fedt
0,528g
Kulhydrater
12,85g
5%
Sukkerarter
1,13g
1%
Kostfibre
1,4g
Protein
18,38g
37%
Salt
0,82g
14%
Kolesterol
51mg
Kalium
352mg
18%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
af GDA*
(173 kal)
9% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (30%)
 
Fedt (27%)
 
Protein (43%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.