Madvare database og kalorietæller |
|
|
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 portion
Energi
1071 kj
13%
256 kcal
Fedt
4,94g
7%
Mættet Fedt
1,241g
6%
Enkeltumættet Fedt
1,702g
Flerumættet Fedt
1,517g
Kulhydrater
33,45g
13%
Sukkerarter
3,25g
4%
Kostfibre
5,9g
Protein
23,08g
46%
Salt
0,74g
12%
Kolesterol
46mg
Kalium
839mg
42%
Senest opdateret: 22 feb 08 06:27
Kalorie Opdeling:
Kulhydrat (50%)
Fedt (16%)
Protein (34%)
|
|
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier
|
|
Resumé af Ernæring:
Kal
256
|
|
Fedt
4,94g
|
|
Kulhyd.
33,45g
|
|
Prot.
23,08g
|
Der er 256 kalorier i 1 portion Fish Tacos.
|
Kalorie Opdeling: 16% fedt, 49% kulhyd., 34% prot.. |
Relaterede madvarer:
Tærte med Kød, Fjerkræ eller Fisk
|
Taco eller Tostada med Oksekød, Salat, Tomat og Salsa
|
Taco eller Tostada med Oksekød, Ost og Salat
|
Almindelig Tun (Fisk)
|
Fisk Stegt i Dej
|
Bagt eller Stegt Fisk
|
Wrap med Grøntsager, Kød, Fjerkræ eller Fisk
|
Grillet Fisk
|
Hellefisk fra Atlanterhavet og Stillehavet (Fisk) (Kogt, Tørvarme)
|
Taco med Oksekød, Ost og Salat
|
Taco med Oksekød, Ost, Salat, Tomat og Creme Fraiche
|
Vegetarisk Taco eller Tostada med Bønner og Ost, Salat, Tomat og Salsa
|
Taco eller Tostada med Oksekød, Ost, Salat, Tomat og Salsa
|
Taco eller Tostada med Bønner, Ost, Kød, Salat, Tomat og Salsa
|
Taco
|
Gulfinnet Tun (Fisk)
|
Taco eller Tostada Salat med Oksekød, Ost og Majschips
|
Snapper (Fisk) (Forskellige Arter)
|
Taco eller Tostada med Kylling, Ost, Salat, Tomat og Salsa
|
Fisk
|
|
Vis Mere |
|
|
Madvare søgning
|
|
|
|
Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.