Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100г (100 g)
pr. portion
% RI*
Energi
1439 kj
17%
344 kcal
Fedt
1,10g
2%
Mættet Fedt
-
Kulhydrater
71,50g
28%
Sukkerarter
-
Kostfibre
3,7g
Protein
10,40g
21%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Yderligere Beskrivelse/Notater:
20 ?? = 46 ??
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 10 dec 23 11:20
17%
af GDA*
(344 kal)
17% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (85%)
 
Fedt (3%)
 
Protein (12%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
344
Fedt
1,1g
Kulhyd.
71,5g
Prot.
10,4g
Der er 344 kalorier i 100г (100 g).
Kalorie Opdeling: 3% fedt, 85% kulhyd., 12% prot..

Relaterede Makaroni fra Макфа:

Makaroni eller Nudler med Ost
Makaroni Fuldkornspasta
Makaroni
Cremet Makaroni med Ost
Quick Makaroni

Relaterede Pasta fra Макфа:

Pasta Sauce
Frisk Pasta
Frisk Pasta
Pasta med Ost og Kødsauce
Pasta med Grøntsager
Quick Pasta
  Vis Flere Макфа Pasta Produkter

Andre typer af Makaroni:

Fuldkornsmakaroni
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Makaroni

Andre typer af Pasta:

Fuldkornsspaghetti
Vegetarpasta med Tomatsauce
Lasagne med Kød
Spaghetti
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pasta
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Coop Mac & Cheese


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.