Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
548 kj
7%
131 kcal
Fedt
6,00g
9%
Mættet Fedt
4,260g
21%
Kulhydrater
1,50g
1%
Sukkerarter
1,26g
1%
Protein
17,70g
35%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 30 jun 20 10:06
7%
af GDA*
(131 kal)
7% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (5%)
 
Fedt (41%)
 
Protein (54%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
131
Fedt
6g
Kulhyd.
1,5g
Prot.
17,7g
Der er 131 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 41% fedt, 5% kulhyd., 54% prot..

Relaterede Ost fra Mis:

Mozzarella Ost lavet på Sødmælk
Sandwich med Skinke, Ost og Salat
Gorgonzola Ost
Salat med Ost, Tomat og / eller Gulerødder
Enchilada med Kylling og Ost i Tomat Baseret Sauce
Bolle med Skinke, Ost og Salat
  Vis Flere Mis Ost Produkter

Flere produkter fra Mis:

Brune Ris
Is
Fyldte Vinblade med Oksekød og Ris
Brune og Vilde Ris
Is

Andre typer af Ost:

Schweizisk Ost
Fedtfattig Cheddar eller Colby Ost
Cheddarost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ost
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Castello Organic Blue
Milbona Mozzarella Grated
Zanetti Ricotta Cheese
Castello Gnist Smørbar Cheddar
Salling Chili Cheese Tops
Italiamo Burrata


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.