Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 порция (20 g)
pr. portion
% RI*
Energi
326 kj
4%
78 kcal
Fedt
5,20g
7%
Mættet Fedt
-
Kulhydrater
3,40g
1%
Sukkerarter
-
Kostfibre
5,9g
Protein
1,50g
3%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 04 mar 23 11:41
4%
af GDA*
(78 kal)
4% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (21%)
 
Fedt (70%)
 
Protein (9%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
78
Fedt
5,2g
Kulhyd.
3,4g
Prot.
1,5g
Der er 78 kalorier i 1 порция (20 g).
Kalorie Opdeling: 70% fedt, 20% kulhyd., 9% prot..

Relaterede Vafler fra Snaq Fabriq:

Vanilje Vafler (lavere Fedtindhold)
Jordbær Marmelade
Franske Vafler
Franske Vafler
Kirsebærsauce
Vanilje Vafler (højere Fedtindhold)
  Vis Flere Snaq Fabriq Vafler Produkter

Andre typer af Vafler:

Almindelig Vaffel
100% Fuldkornsvaffel
Frugt Vaffel
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Vafler

Andre typer af Ernæringsbarer:

Energibar
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ernæringsbarer
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Wispy Banana Split
Barebells Salty Chocolate
Bodylab Ultimate Chocolate Protein Bar
Nupo One Meal +Prime Salted Caramel Fling
Nutrilett Smart Meal Yoghurt & Blueberry
Nutrilett Smooth Caramel Bar


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.