Madvare database og kalorietæller  

la Paulina

Queso Danbo en Fetas

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 y 1/2 fetas (30 g)
pr. portion
% RI*
Energi
427 kj
5%
102 kcal
Fedt
8,30g
12%
Mættet Fedt
5,100g
26%
Transfedtsyre
0,300g
Kulhydrater
0,00g
0%
Sukkerarter
0,00g
0%
Kostfibre
0,0g
Protein
6,90g
14%
Salt
0,39g
6%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 30 maj 23 06:08
5%
af GDA*
(102 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (0%)
 
Fedt (73%)
 
Protein (27%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
102
Fedt
8,3g
Kulhyd.
0g
Prot.
6,9g
Der er 102 kalorier i 1 y 1/2 fetas (30 g).
Kalorie Opdeling: 73% fedt, 0% kulhyd., 27% prot..

Flere produkter fra la Paulina:

Hakket Lam
A La Bresaola
Mælk (Fedtfri, tilsat Vitamin A og Protein)
Mælk (2%, tilsat Vitamin A og Protein)
Mælk (2%, tilsat Vitamin A)
  Vis Mere

Andre typer af Fetaost:

Fetaost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Fetaost

Andre typer af Ost:

Cheddarost
Schweizisk Ost
Fedtfattig Cheddar eller Colby Ost
Amerikansk Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ost
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Løgismose Salattern
Taverna Klassisk Salatost
Cheasy Salat Ost
Taverna Salatost Kryddermarineret
Løgismose Salatost i Tern
Cheasy Puck


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.