Madvare database og kalorietæller  

Purland

Schweine-Hackfleisch

Denne opførelse er arkiveret, fordi produktet eller madvaren ikke længere er tilgængelig. For et aktuelt alternativ kan du se en af de beslægtede madvarer på linket nedenfor.
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
987 kj
12%
236 kcal
Fedt
18,00g
26%
Mættet Fedt
7,700g
39%
Kulhydrater
1,00g
0%
Sukkerarter
0,00g
0%
Kostfibre
0,0g
Protein
17,50g
35%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 10 mar 16 08:34
12%
af GDA*
(236 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (1%)
 
Fedt (69%)
 
Protein (30%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Resumé af Ernæring:

Kal
236
Fedt
18g
Kulhyd.
1g
Prot.
17,5g
Der er 236 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 69% fedt, 2% kulhyd., 30% prot..

Andre typer af Hakket Oksekød:

Hakket Oksekød
Paneret Oksekød som Hakket eller som Bøffer
Hakket Oksekød (95% Magert / 5% Fedt)
Hakket Oksekød (70% Magert / 30% Fedt)
Ekstra Magert Hakket Oksekød
Hakket Oksekød (85% Magert / 15% Fedt)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Hakket Oksekød

Andre typer af Hakket Svinekød:

Skinke Bøffer (Konserveret)
Hakket Svinekød (Tilberedt)
Hakket Svinekød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Hakket Svinekød
Madvare søgning

For nylig spiste madvarer:

Defco Rullepølse
Rema 1000 Gammeldags Flæskesvær
Lidl Cordon Bleu
Coop Rullepølse af Svinefilet
Jensen's Bøfhus Bøfgryde
Gøl Peber Spegepølse


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.