Madvare database og kalorietæller  

Brazilian Galinhada Stew

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
618 kj
7%
148 kcal
Fedt
3,79g
5%
Mættet Fedt
1,009g
5%
Transfedtsyre
0g
Enkeltumættet Fedt
1,388g
Flerumættet Fedt
0,89g
Kulhydrater
12,38g
5%
Sukkerarter
0,39g
0%
Kostfibre
0,4g
Protein
14,84g
30%
Salt
0,39g
7%
Kolesterol
42mg
Kalium
161mg
8%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 11 maj 20 09:50
7%
af GDA*
(148 kal)
7% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (34%)
 
Fedt (24%)
 
Protein (42%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
148
Fedt
3,79g
Kulhyd.
12,38g
Prot.
14,84g
Der er 148 kalorier i Brazilian Galinhada Stew (100 g).
Kalorie Opdeling: 24% fedt, 35% kulhyd., 42% prot..

Relaterede typer af Gryderetter:

Vegetarisk Gryderet (uden Kød)
Gryderet med Oksekød, Kartofler og Grøntsager i Tomat Baseret Sauce
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Gryderetter

Relaterede typer af Kylling:

Kyllingelår
Kyllingebryst
Kylling (Skind Ikke Spist)
Kyllingevinge
Kylling
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling

Se også:

Du søgte efter Brazilian Galinhada Stew. Mente du:
Ben & Jerry's Cookie Vermont-Ster
Coop Svesker uden Sten
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Jensen's Bøfhus Bøfgryde
Meyers Persisk Gryderet
Jaka Forloren Skildpadde


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.