Madvare database og kalorietæller  

Cooked Cassava (Yuca Blanca, Fat Not Added in Cooking)

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
674 kj
8%
161 kcal
Fedt
0,28g
0%
Mættet Fedt
0,074g
0%
Enkeltumættet Fedt
0,075g
Flerumættet Fedt
0,048g
Kulhydrater
38,27g
15%
Sukkerarter
1,71g
2%
Kostfibre
1,8g
Protein
1,37g
3%
Salt
0,49g
8%
Kolesterol
0mg
Kalium
245mg
12%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
8%
af GDA*
(161 kal)
8% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (95%)
 
Fedt (2%)
 
Protein (3%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
161
Fedt
0,28g
Kulhyd.
38,27g
Prot.
1,37g
Der er 161 kalorier i Cooked Cassava (Yuca Blanca, Fat Not Added in Cooking) (100 g).
Kalorie Opdeling: 2% fedt, 95% kulhyd., 3% prot..

Relaterede typer af Grøntsager:

Løg
Svampe
Salat
Spinat
Røde Tomater
Gulerødder
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Grøntsager

Se også:

Is
Kogt Broccoli (ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
Kogt Kålrabi (ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
Kogte Bambusskud (Fedt tilsat i Madlavningen)
Gin
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Änglamark Grøntsagsmix med Kikærter og Karry
Coop Bolognese
Rema 1000 Tikka Masala Blanding
Rema 1000 Panang Blanding
Rema 1000 Cornichoner
Netto Spidskål med Salatost, Æble og Pestodressing


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.