Madvare database og kalorietæller  

Wonton (Meat Filled Fried Won Ton)

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1188 kj
14%
284 kcal
Fedt
13,26g
19%
Mættet Fedt
4,33g
22%
Enkeltumættet Fedt
6,2g
Flerumættet Fedt
1,469g
Kulhydrater
24,85g
10%
Sukkerarter
0,81g
1%
Kostfibre
1,2g
Protein
15,09g
30%
Salt
1,46g
24%
Kolesterol
104mg
Kalium
267mg
13%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
14%
af GDA*
(284 kal)
14% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (35%)
 
Fedt (43%)
 
Protein (22%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
284
Fedt
13,26g
Kulhyd.
24,85g
Prot.
15,09g
Der er 284 kalorier i Wonton (Meat Filled Fried Won Ton) (100 g).
Kalorie Opdeling: 43% fedt, 36% kulhyd., 22% prot..

Relaterede madvarer:

Tun på Dåse
Kogte Ris med Kokosmælk (Arroz Con Coco)
Tun i Vand (på Dåse)
Myprotein Gooey Filled Cookie
Chili Con Carne
Chili Con Carne med Bønner
Gulfinnet Tun (Fisk)
Næmt Fried Noodles
Bagt eller Stegt Tun
Tun i Olie (på Dåse)
Chili Con Carne med Kylling eller Kalkun og Bønner
Gryderet med Tun, Grøntsager og Champignonsuppe
Salling Fried Noodles
Salling Fried Rice
Chili Con Carne med Bønner som Forret (på Dåse)
Pastasalat med Tun
Tun (Vand Drænet fra, på Dåse)
Almindelig Tun (Fisk)
Tun
Æbletærte (To Skorper)
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.