Madvare database og kalorietæller  

130 g

Selleri

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
130 g
pr. portion
% RI*
Energi
76 kj
1%
18 kcal
Fedt
0,22g
0%
Mættet Fedt
0,056g
0%
Enkeltumættet Fedt
0,042g
Flerumættet Fedt
0,105g
Kulhydrater
3,86g
1%
Sukkerarter
2,38g
3%
Kostfibre
2,1g
Protein
0,9g
2%
Salt
0,26g
4%
Kolesterol
0mg
Kalium
338mg
17%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 04 feb 08 05:07
1%
af GDA*
(18 kal)
1% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (74%)
 
Fedt (9%)
 
Protein (17%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
18
Fedt
0,22g
Kulhyd.
3,86g
Prot.
0,9g
Der er 18 kalorier i Selleri (130 g).
Kalorie Opdeling: 9% fedt, 73% kulhyd., 17% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 stilk, lille (13 cm lang) 2
1 stilk, mellemstor (19 cm - 20 cm lang) 6
100 g 14

Relaterede typer af Selleri:

Knoldselleri
Kogt Selleri
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Selleri

Relaterede typer af Grøntsager:

Salat
Spinat
Svampe
Gulerødder
Røde Tomater
Løg
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Grøntsager

Se også:

Bladselleri
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Gestus Italiensk Blanding
Øgo Røde Kidney Bønner
Freshona Edamame Soybeans
Salling Feldsalat
Rema 1000 Panang Blanding
Rema 1000 Økologisk Fransk Inspireret Grøntsagsblanding med Timian


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.