Madvare database og kalorietæller  

4 tsk.

Sukker

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
4 tsk.
pr. portion
% RI*
Energi
272 kj
3%
65 kcal
Fedt
0g
0%
Mættet Fedt
0g
0%
Enkeltumættet Fedt
0g
Flerumættet Fedt
0g
Kulhydrater
16,8g
6%
Sukkerarter
16,78g
19%
Kostfibre
0g
Protein
0g
0%
Salt
0g
0%
Kolesterol
0mg
Kalium
0mg
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
3%
af GDA*
(65 kal)
3% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (100%)
 
Fedt (0%)
 
Protein (0%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
65
Fedt
0g
Kulhyd.
16,8g
Prot.
0g
Der er 65 kalorier i Sukker (4 tsk.).
Kalorie Opdeling: 0% fedt, 100% kulhyd., 0% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 tsk. 16
1 portion (8 g) 31
100 g 387

Relaterede typer af Sukker:

Stødt Melis
Kanelsukker
Flormelis
Rå Sukker
Hvidt Sukker (Stødt eller Klumper)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Sukker
Andre relaterede madvarer
Sødemiddel

Se også:

Struer Ymerdrys uden Sukker
Dan Sukker Sukker
Kaffe (Pulver med Cappuccinosmag, Kaffepulver, med Sukker)
Dan Sukker Rørsukker
Kakao og Sukker-Blanding (med Skummetmælk)
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Dan Sukker Brun Farin
Coop Rørsukker
Dan Sukker Stevia Sugar
Fakta Økologisk Rørsukker
Funksjonellmat Sukrin
Funksjonellmat Sukrin Gold


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.