Madvare database og kalorietæller  

50 g

Sukker

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
50 g
pr. portion
% RI*
Energi
810 kj
10%
194 kcal
Fedt
0g
0%
Mættet Fedt
0g
0%
Enkeltumættet Fedt
0g
Flerumættet Fedt
0g
Kulhydrater
49,99g
19%
Sukkerarter
49,96g
56%
Kostfibre
0g
Protein
0g
0%
Salt
0g
0%
Kolesterol
0mg
Kalium
1mg
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
10%
af GDA*
(194 kal)
10% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (100%)
 
Fedt (0%)
 
Protein (0%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
194
Fedt
0g
Kulhyd.
49,99g
Prot.
0g
Der er 194 kalorier i Sukker (50 g).
Kalorie Opdeling: 0% fedt, 100% kulhyd., 0% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 tsk. 16
1 portion (8 g) 31
100 g 387

Relaterede typer af Sukker:

Rå Sukker
Stødt Melis
Hvidt Sukker (Stødt eller Klumper)
Kanelsukker
Flormelis
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Sukker
Andre relaterede madvarer
Sødemiddel

Se også:

Kaffe (Pulver med Cappuccinosmag, Kaffepulver, med Sukker)
Dan Sukker Glukosesirup
Jordbær med Sukker
Kakao og Sukker-Blanding (med Skummetmælk)
Struer Ymerdrys uden Sukker
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

First Price Sødemiddel
Easis Hindbær Syltetøj
ISIS Perfect Strø
Easis Perfect Fit
Hermesetas Drys Let
Easis Topping Karamelsmag


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.