Madvare database og kalorietæller  

Tilsit Cheese

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1423 kj
17%
340 kcal
Fedt
25,98g
37%
Mættet Fedt
16,775g
84%
Enkeltumættet Fedt
7,136g
Flerumættet Fedt
0,721g
Kulhydrater
1,88g
1%
Sukkerarter
-
Kostfibre
0g
Protein
24,41g
49%
Salt
1,88g
31%
Kolesterol
102mg
Kalium
65mg
3%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 04 feb 08 05:07
17%
af GDA*
(340 kal)
17% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (2%)
 
Fedt (69%)
 
Protein (29%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
340
Fedt
25,98g
Kulhyd.
1,88g
Prot.
24,41g
Der er 340 kalorier i Tilsit Cheese (100 g).
Kalorie Opdeling: 69% fedt, 2% kulhyd., 29% prot..

Relaterede typer af Ost:

Fedtfattig Cheddar eller Colby Ost
Cheddarost
Amerikansk Ost
Schweizisk Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ost

Se også:

Boghvedegryn (ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
Kogt Broccoli (Frossen, ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
Kogte Sojabønner (ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
Kartoffelmos (tilsat Sødmælk og Smør)
Kogt Kålrabi (ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Arla Klovborg Mellemlagret Danbo
Them Ost Gul Krystal
Karolines Køkken Revet Cheddar og Maasdammer
Tasty Cheese Cheddar Revet
Zanetti Ricotta Cheese
Salling Grillost


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.