Giver:
4 portion(er)
Forberedelsestid:
15 min.
Madlavningstid:
3 t.
Måltidstype:
Hovedretter
Bedømmelse:

Endnu ikke bedømt

FatSecret Medlemmers Gennemsnitlige Bedømmelse
af medlem: oroawinkler

Gulasch

Dauert lange, lohnt sich aber

Ingredienser

Vejledninger

  1. Fleisch scharf anbraten, mit einbischen Wasser ablöschen
  2. Danach die Zwiebeln, Knoblauch und Gewürze( auch den honig) dazu tuen.
  3. 1,5 Stunden auf kleiner hitze köcheln lassen
  4. Die Paprika muss verkochen den die gibt die Bindung
  5. Alles sollte die gesamte Kochzeit leicht bedeckt sein. Am Ende sollte es eine Braune Braten Soße Konsistenz haben.
  6. Schauen ob das Fleisch weich ist, bei Bedarf nach würzen
  7. Falls es noch zu flüssig ist mit Stärke anbinden
 


Find Flere Opskrifter

Filtrer efter Måltidstype

Hovedretter

Nyeste Opskrifter

af medlem: krini
Lækker og let müsli ristet i en stegepande i kun et par minutter, før den er klar til at spise!
af medlem: Oledb
Det er en lækker frisk smoothie, perfekt til en varm sommerdag.
af medlem: tjoes
Passer godt til fiskefrikadeller.
af medlem: NicoleOguchi09
En sund snack til et nærende energiboost.

Indsend en Opskrift

Resumé af Ernæring:

Der er 454 kalorier i 1 portion Gulasch.
Kalorie Opdeling: 53% fedt, 15% kulhyd., 31% prot..

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
pr. portion
pr. portion
% RI*
Energi
1898 kj
23%
454 kcal
Fedt
26,87g
38%
Mættet Fedt
10,165g
51%
Enkeltumættet Fedt
11,132g
Flerumættet Fedt
2,06g
Kulhydrater
17,6g
7%
Sukkerarter
11,98g
13%
Kostfibre
3,5g
Protein
35,72g
71%
Salt
1,25g
21%
Kolesterol
114mg
Kalium
819mg
41%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
23%
af GDA*
(454 kal)
23% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (16%)
 
Fedt (53%)
 
Protein (31%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.