Empanada Horneada de Espinaca con Ricotta
Forberedelsestid: 20 min.
Madlavningstid: 20 min.
Måltidstype:
Snacks
Morgenmad
Frokost
Bedømmelse:
FatSecret Medlemmers Gennemsnitlige Bedømmelse
|
Empanada Horneada de Espinaca con Ricotta
Empanada horneada con relleno de espinaca y ricotta.
Ingredienser
Vejledninger
- Pasar por agua hirviendo la espinaca (2 minutos aprox), luego se escurren y cortan finamente.
- Mezclar espinaca con el queso ricotta y aderezar con sal al gusto.
- Armar la empanada y llevar al horno a 180 grados C° por 20 minutos aproximadamente.
49 medlemmer har tilføjet denne opskrift til deres kogebog.
|
Anmeldelser
Creo que se le puede mejorar el sabor con una cebolla picada, y ajo, además de condimentos.
01 nov 16 af medlem: santiagoarce sueldo
|
se le podria agregar cebolla y morron para darle sabor
16 apr 16 af medlem: charatense
|
|
|
|
|
Bedøm denne opskrift
Du skal logge på for at se denne opskrift. Tryk her for at logge ind
|
|
|
Find Flere Opskrifter
|
Filtrer efter Måltidstype
Snacks
Morgenmad
Frokost
Nyeste Opskrifter
Nem at lave og perfekt alternativ til et almindeligt brød.
|
Denne rige og fugtige keto-chokolade er perfekt til en kop te eller kaffe.
|
Kaffe med æg og kokosolie.
|
Lækker og nærende morgenmad med 4 ingredienser.
|
|
Indsend en Opskrift
Resumé af Ernæring:
|
|
Der er 151 kalorier i 1 portion Empanada Horneada de Espinaca con Ricotta.
|
|
Kalorie Opdeling: 33% fedt, 44% kulhyd., 24% prot.. |
|
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
pr. portion
Energi
632 kj
8%
151 kcal
Fedt
5,58g
8%
Mættet Fedt
2,213g
11%
Transfedtsyre
0g
Enkeltumættet Fedt
1,302g
Flerumættet Fedt
0,333g
Kulhydrater
16,73g
6%
Sukkerarter
0,08g
0%
Kostfibre
0,4g
Protein
9,07g
18%
Salt
1,73g
29%
Kolesterol
10mg
Kalium
112mg
6%
Kalorie Opdeling:
Kulhydrat (43%)
Fedt (33%)
Protein (24%)
|
|
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier
|