Tilføj til min Kogebog
Tilføj til Kostdagbog
Giver:
4 portion(er)
Forberedelsestid:
20 min.
Madlavningstid:
40 min.
Måltidstype:
Hovedretter
Bedømmelse:
Average FatSecret member ranking FatSecret Medlemmers Gennemsnitlige Bedømmelse
af medlem: Demm08

Clafoutis de Courgettes, Chèvre et Saumon Fumé

Repas léger et délicieux.

Ingredienser

Vejledninger

  1. Préchauffer le four à 180º.
  2. Couper les courgettes et les faire cuire à la vapeur.
  3. Émietter grossièrement le chèvre.
  4. Couper le saumon en lamelles.
  5. Émincer le basilic.
  6. Battre les œufs et le lait. Ajouter sel et poivre.
  7. Mettre les courgettes cuites dans un plat à gratin. Ajouter le chèvre et le mélange œufs + lait. Puis, placer les lamelles de saumon et le basilic émincé.
  8. Cuire au four pendant 40 minutes.
22 medlemmer har tilføjet denne opskrift til deres kogebog.
 


     
 

Bedøm denne opskrift



Du skal logge på for at se denne opskrift. Tryk her for at logge ind
 

Find Flere Opskrifter

Filtrer efter Måltidstype

Hovedretter

Nyeste Opskrifter

af medlem: leonorehald
Sunde panderkager på blændede havregryn.
af medlem: NicoleOguchi09
En thai inspirerede nudelsuppe med masser af smag.
af medlem: sweetyros
Lækker og nærende morgenmad med 4 ingredienser.
af medlem: kathrine1991
Lækkert og sundt, perfekt til morgenmad.

Indsend en Opskrift

Resumé af Ernæring:

Der er 233 kalorier i 1 portion Clafoutis de Courgettes, Chèvre et Saumon Fumé.
Kalorie Opdeling: 48% fedt, 18% kulhyd., 34% prot..

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
pr. portion
pr. portion
% RI*
Energi
976 kj
12%
233 kcal
Fedt
12,87g
18%
Mættet Fedt
3,025g
15%
Enkeltumættet Fedt
2,049g
Flerumættet Fedt
0,82g
Kulhydrater
10,51g
4%
Sukkerarter
7,26g
8%
Kostfibre
2,2g
Protein
20,44g
41%
Salt
2,24g
37%
Kolesterol
190mg
Kalium
674mg
34%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
af GDA*
(233 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (18%)
 
Fedt (48%)
 
Protein (34%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.