Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 platillo
pr. portion
% RI*
Energi
2038 kj
24%
487 kcal
Fedt
11,00g
16%
Mættet Fedt
-
Kulhydrater
80,00g
31%
Sukkerarter
-
Protein
17,00g
34%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 12 jun 24 04:30
24%
af GDA*
(487 kal)
24% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (66%)
 
Fedt (20%)
 
Protein (14%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
487
Fedt
11g
Kulhyd.
80g
Prot.
17g
Der er 487 kalorier i 1 platillo.
Kalorie Opdeling: 20% fedt, 66% kulhyd., 14% prot..

Flere produkter fra Toks:

Kattetunger Mælkechokolade
Toms Ekstra Mørk Chokolade 70%
Guldbarre Mørk Chokolade
Bridge Blanding
Mini Skildpadder

Andre typer af Æg:

Pocheret Æg
Røræg (hele, Kogte)
Æggehvide
Æg
Kogt Æg
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Æg

Andre typer af Morgenmadsprodukter:

Havregrød
Røræg
Sandwich med Æg og Ost
Ristet Brød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Morgenmadsprodukter
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 x 1 platillo
 

For nylig spiste madvarer:

Espresso House Acai Bowl med Tropical Müsli
Rema 1000 Grovvalsede Havregryn
Salling Frugtmysli
Joe and The Juice Joe's Instant Porridge
Cheasy Yoghurt Mango Banan
Joe and The Juice Acai Bowl


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.