Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
9 slices (57 g)
pr. portion
% RI*
Energi
418 kj
5%
100 kcal
Fedt
6,00g
9%
Mættet Fedt
2,000g
10%
Transfedtsyre
0,000g
Kulhydrater
1,00g
0%
Sukkerarter
0,00g
0%
Kostfibre
0,0g
Protein
9,00g
18%
Salt
1,38g
23%
Kolesterol
35mg
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Yderligere Beskrivelse/Notater:
Gluten Free

Ingredients: Turkey, Mechanically Separated Turkey, Water, Salt, Less than 2% of Potassium Chloride, Flavorings, Dextrose, Hydrolyzed Soy Protein, Isolated Soy Protein, Sodium Erythobate, Sodium Phosphates, Sodium Nitrate

Contains: Soy
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 18 okt 23 11:35
5%
af GDA*
(100 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (5%)
 
Fedt (57%)
 
Protein (38%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
100
Fedt
6g
Kulhyd.
1g
Prot.
9g
Der er 100 kalorier i 9 slices (57 g).
Kalorie Opdeling: 57% fedt, 4% kulhyd., 38% prot..

Flere produkter fra Land O' Frost:

Salat med Ost, Tomat og / eller Gulerødder
Æggeomelet eller Røræg med Ost og Skinke eller Bacon
Gryderet med Broccoli (Broccoli, Ris, Ost og Champignonsauce)
Kakao og Sukker-Blanding (med Fedtfattig Mælk)
Hamburger med Mayonnaise eller Salatdressing og Tomater i en Bolle
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.