Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
109 kj
1%
26 kcal
Fedt
0,50g
1%
Mættet Fedt
0,100g
1%
Kulhydrater
5,10g
2%
Sukkerarter
4,00g
4%
Protein
0,80g
2%
Salt
0,50g
8%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 25 maj 24 12:32
1%
af GDA*
(26 kal)
1% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (73%)
 
Fedt (16%)
 
Protein (11%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
26
Fedt
0,5g
Kulhyd.
5,1g
Prot.
0,8g
Der er 26 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 16% fedt, 73% kulhyd., 11% prot..

Flere produkter fra Aldi:

Spagetti Integral
Grov Toastbrød
Nøddebidder
Parboiled Ris
Mozzarella Sticks

Andre typer af Pasta Sauce:

Hjemmelavet Spaghetti Sauce med Kød og Grøntsager
Spaghetti/Marinara Pastasauce
Spaghetti Sauce med Grøntsager (Hjemmelavet)
Alfredo Sauce
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pasta Sauce

Andre typer af Tomater:

Tomater
Røde Tomater
Knuste Tomater (Dåse)
Røde Tomater (på Dåse)
Cherrytomater
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Tomater
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Coop Pizza Sauce
Vores Pastasauce Basilikum
La Campagna Tomat Pure
Budget Let Mornaysauce
Combino Pasta Sauce Basil
Princip Pastasauce Med Tomat Og Mascarpone


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.