Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100克 (100 g)
pr. portion
% RI*
Energi
490 kj
6%
117 kcal
Fedt
1,90g
3%
Mættet Fedt
0,600g
3%
Kulhydrater
0,60g
0%
Sukkerarter
0,00g
0%
Kostfibre
0,0g
Protein
23,30g
47%
Salt
0,00g
0%
Kolesterol
70mg
Kalium
333mg
17%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 07 aug 22 06:53
6%
af GDA*
(117 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (2%)
 
Fedt (15%)
 
Protein (83%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
117
Fedt
1,9g
Kulhyd.
0,6g
Prot.
23,3g
Der er 117 kalorier i 100克 (100 g).
Kalorie Opdeling: 15% fedt, 2% kulhyd., 83% prot..

Flere produkter fra 全聯:

Kogte Svampe (Fedt tilsat i Madlavningen)
Fedtfattig (1-2% Fedt) Hytteost
Makrel i Tomat
Kogte Sojabønner (ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
Kogt Broccoli (ingen Fedt tilsat i Madlavningen)

Andre typer af Kyllingebryst:

Kyllingebryst
Kyllingebryst (Skind Ikke Spist)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kyllingebryst
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

3-Stjernet Kyllingebryst med Rød Peber
3-Stjernet Grønt Kyllingepålæg
Salling Kyllingebryst med Urter
Rema 1000 Kyllingebryst Pålæg
Velsmag Kyllingebrystfilet med Barbecuemarinade
Dulano Kyllingebryst


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.