Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 porsi (30 g)
pr. portion
% RI*
Energi
418 kj
5%
100 kcal
Fedt
8,00g
11%
Mættet Fedt
3,500g
18%
Kulhydrater
3,00g
1%
Sukkerarter
1,00g
1%
Protein
3,00g
6%
Salt
0,60g
10%
Kolesterol
4mg
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 27 jul 23 06:32
5%
af GDA*
(100 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (13%)
 
Fedt (75%)
 
Protein (12%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
100
Fedt
8g
Kulhyd.
3g
Prot.
3g
Der er 100 kalorier i 1 porsi (30 g).
Kalorie Opdeling: 75% fedt, 12% kulhyd., 12% prot..

Relaterede Ost fra Kraft:

Philadelphia
Philadelphia Sweet Chili
Philadelphia Light

Flere produkter fra Kraft:

Classic Dressing
Miracle Whip Balance
Creme Fraiche & Purløg
Salat Mayonnaise
Philadelphia Plant Based

Andre typer af Cheddarost:

Cheddar eller Colby Ost (Fedtfattig)
Cheddarost
Cheddar eller Amerikansk Ost (Reduceret Fedt, Pasteuriseret)
Fedtfattig Cheddar eller Colby Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Cheddarost

Andre typer af Ost:

Amerikansk Ost
Schweizisk Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ost
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Milbona Cheddar Style Cheese Slice
Coop Ost
Tasty Cheese Cheddar Revet


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.