Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1條 (180 g)
pr. portion
% RI*
Energi
715 kj
9%
171 kcal
Fedt
2,90g
4%
Mættet Fedt
0,700g
4%
Kulhydrater
30,20g
12%
Sukkerarter
16,60g
18%
Protein
5,90g
12%
Salt
0,09g
2%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 25 apr 24 07:44
9%
af GDA*
(171 kal)
9% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (71%)
 
Fedt (15%)
 
Protein (14%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
171
Fedt
2,9g
Kulhyd.
30,2g
Prot.
5,9g
Der er 171 kalorier i 1條 (180 g).
Kalorie Opdeling: 15% fedt, 71% kulhyd., 14% prot..

Flere produkter fra 7-11:

Kogte Svampe (Fedt tilsat i Madlavningen)
Hamburger med Tomat og / eller Ketchup i en Bolle
Enchilada med Kylling og Ost i Tomat Baseret Sauce
Kogte Sojabønner (ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
Hamburger med Mayonnaise eller Salatdressing og Tomater i en Bolle

Andre typer af Majs:

Gule Sukkermajs
Babymajs
Majskolbe med Smør
Gul Sukkermajs (hele Kerner, Drænet Væske, på Dåse)
Majs
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Majs
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Freshona Sweetcorn Unsalted
Änglamark Majssnacks
Snaxters Majs Snacks
Rema 1000 Majskager
Øgo Økologiske Søde Majs
Good Food Riskager med Majs og Pizzasmag


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.