Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 portion
pr. portion
% RI*
Energi
854 kj
10%
204 kcal
Fedt
11,44g
16%
Mættet Fedt
4,27g
21%
Enkeltumættet Fedt
4,476g
Flerumættet Fedt
1,364g
Kulhydrater
8,32g
3%
Sukkerarter
3,76g
4%
Kostfibre
1,8g
Protein
17,08g
34%
Salt
0,24g
4%
Kolesterol
52mg
Kalium
488mg
24%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 03 feb 08 06:39
10%
af GDA*
(204 kal)
10% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (17%)
 
Fedt (50%)
 
Protein (33%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Resumé af Ernæring:

Kal
204
Fedt
11,44g
Kulhyd.
8,32g
Prot.
17,08g
Der er 204 kalorier i 1 portion Smothered Crock Pot Steak.
Kalorie Opdeling: 50% fedt, 16% kulhyd., 33% prot..

Relaterede madvarer:

Rema 1000 Rump Steak
Coop Brontosaurus Steak XL
Beauvais One Pot Tikka Masala
Knorr Pasta Snack Pot - Napoli
Knorr Snack Pot - Pasta Mushroom
Øgo Steak Fries
Milbona Crunchy Split Pot
Knorr Favorite Steak Sauce
T-Bone Steak (Trimmet til 0,5 cm Fedt)
Coop Steak House Fries
Knorr Pasta Snack Pot - Bolognese
Hot Fudge Sundae
Beauvais One Pot Red Curry
Steak Sandwich
Peber eller Hot Sauce
Port Salut
Knorr Snack Pot Curry
Jensen's Bøfhus Rump Steak
T-Bone Steak (Mager, Trimmet til 0 cm Fedt, Tilberedt, Stegt)
Knorr Potato Snack Pot
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 portion(er)
 


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.