Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
2 unidades (14 g)
pr. portion
% RI*
Energi
201 kj
2%
48 kcal
Fedt
0,00g
0%
Mættet Fedt
0,300g
2%
Transfedtsyre
0,000g
Enkeltumættet Fedt
0,000g
Flerumættet Fedt
0,000g
Kulhydrater
10,00g
4%
Sukkerarter
-
Kostfibre
0,0g
Protein
2,00g
4%
Salt
0,22g
4%
Kolesterol
0mg
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 27 jan 23 06:14
2%
af GDA*
(48 kal)
2% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (83%)
 
Fedt (0%)
 
Protein (17%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
48
Fedt
0g
Kulhyd.
10g
Prot.
2g
Der er 48 kalorier i 2 unidades (14 g).
Kalorie Opdeling: 0% fedt, 83% kulhyd., 17% prot..

Relaterede Ristet Brød fra Bom Sabor:

Ristet Kartoffelbrød
Ristet Engelsk Muffin
Ristet Hvidt Brød
Brød
Rom
Ristet Blandede Nødder
  Vis Flere Bom Sabor Ristet Brød Produkter

Flere produkter fra Bom Sabor:

Rom Toppe
Chicken McNuggets Team Box Menu
Spicy Mixed Team Box
Orientalsk Nuddelsuppe med Oksekød og Ris (Vietnamesisk Pho Bo)
Tom Yum Noodle Soup

Andre typer af Ristet Brød:

Ristet Rugbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ristet Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Møllesten Hvede Toast
Salling Hvede Toast


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.