Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 Scheibe (56 g)
pr. portion
% RI*
Energi
565 kj
7%
135 kcal
Fedt
2,70g
4%
Mættet Fedt
0,400g
2%
Kulhydrater
21,00g
8%
Sukkerarter
1,30g
1%
Kostfibre
3,9g
Protein
4,30g
9%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Yderligere Beskrivelse/Notater:
Aldi Brot
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 08 jun 24 04:30
7%
af GDA*
(135 kal)
7% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (67%)
 
Fedt (19%)
 
Protein (14%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
135
Fedt
2,7g
Kulhyd.
21g
Prot.
4,3g
Der er 135 kalorier i 1 Scheibe (56 g).
Kalorie Opdeling: 19% fedt, 67% kulhyd., 14% prot..

Flere produkter fra Harry:

Karry Sild
Karry Salat
Karry Ketchup
Rød Karry Blanding
Karry Dressing

Andre typer af Solsikkefrø:

Tørret Solsikkekerner
Tørristede Solsikkekerner (med tilsat Salt)
Afskallet Solsikkekerner
Tørristet Solsikkekerner (uden Salt)
Tørristede Afskallet Solsikkefrø
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Solsikkefrø

Andre typer af Brød:

Surdejsbrød
Hvidt Brød
Fuldkornsbrød
Rugbrød
Flerkornsbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Svansø Solsikkekerner
Coop Solsikkekerner
Rema 1000 Solsikkekerner
Mamone Solsikke Kerner


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.