Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1343 kj
16%
321 kcal
Fedt
28,60g
41%
Mættet Fedt
-
Kulhydrater
4,00g
2%
Sukkerarter
-
Protein
11,90g
24%
Salt
2,02g
34%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 02 aug 12 06:05
16%
af GDA*
(321 kal)
16% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (5%)
 
Fedt (80%)
 
Protein (15%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
321
Fedt
28,6g
Kulhyd.
4g
Prot.
11,9g
Der er 321 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 80% fedt, 5% kulhyd., 15% prot..

Relaterede Pølser fra 伊藤ハム:

Hamburger med Mayonnaise eller Salatdressing og Tomater i en Bolle
Hirse (ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
Fedtfattig (1-2% Fedt) Hytteost
Hamburger med Tomat og / eller Ketchup i en Bolle
Fisk Stegt i Dej
Boller i Karry
  Vis Flere 伊藤ハム Pølser Produkter

Flere produkter fra 伊藤ハム:

1% Mælk

Andre typer af Pølser:

Oksekødspølse
Kyllingepølse
Kalkunpølse
Frisk Svinekødspølse
Landpølse af Svinekød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pølser
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Slagter Lampe Grillpølser 10%
Salling Pølsehorns Pølser
Velsmag Kyllingegrillpølser Fersk
Slagter Lampe Brunchpølser
Gøl Hvidløgs Salami
Gøl Peber Spegepølse


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.