Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 Pizza (400 g)
pr. portion
% RI*
Energi
3368 kj
40%
805 kcal
Fedt
18,00g
26%
Mættet Fedt
7,900g
40%
Kulhydrater
122,00g
47%
Sukkerarter
33,00g
37%
Kostfibre
8,3g
Protein
34,00g
68%
Salt
5,50g
92%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 06 jun 15 08:50
40%
af GDA*
(805 kal)
40% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (62%)
 
Fedt (21%)
 
Protein (17%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
805
Fedt
18g
Kulhyd.
122g
Prot.
34g
Der er 805 kalorier i 1 Pizza (400 g).
Kalorie Opdeling: 21% fedt, 62% kulhyd., 17% prot..

Relaterede Pizza fra Dr. Oetker:

Pizzaburger Salami
Pizza Mozzarella
Pizza Tradizionale Speciale
Pizza Prosciutto
Pizza Salame
Pizza Hawaii
  Vis Flere Dr. Oetker Pizza Produkter

Flere produkter fra Dr. Oetker:

Kagecreme
Choco Sauce
Citronfromage
Strawberry Cheesecake
Budding

Andre typer af Pizza:

Ostepizza med Grøntsager
Pizza med Kød og Frugt
Ostepizza
Pizza med Kød og Grøntsager
Pizza med Kød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pizza
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Vemondo Vegan Pizza
Princip Pizza Prosciutto
Salling Pizzabrød Hvidløg
Humlum Grov Pizzadej
Modena Pizza
Casa Tarradellas Pizza Serrano


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.