Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 porção (60 g)
pr. portion
% RI*
Energi
699 kj
8%
167 kcal
Fedt
9,40g
13%
Mættet Fedt
3,100g
16%
Kulhydrater
18,00g
7%
Sukkerarter
-
Kostfibre
0,8g
Protein
2,60g
5%
Salt
0,10g
2%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 14 dec 21 07:20
8%
af GDA*
(167 kal)
8% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (43%)
 
Fedt (51%)
 
Protein (6%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
167
Fedt
9,4g
Kulhyd.
18g
Prot.
2,6g
Der er 167 kalorier i 1 porção (60 g).
Kalorie Opdeling: 51% fedt, 43% kulhyd., 6% prot..

Flere produkter fra Bacio di Latte:

Hamburger med Tomat og / eller Ketchup i en Bolle
Kogt Broccoli (ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
Tun i Olie (på Dåse)
Enchilada med Kylling og Ost i Tomat Baseret Sauce
Creme Fraiche Dip

Andre typer af Is:

Chokoladeis
Vaniljeis
Jordbæris
Is
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Is

Andre typer af Chokolade:

Lys eller Mørk Chokolade
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Chokolade
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Choco Bella Milk Chocolate
Lidl Chokoladedonut
Rema 1000 Lys Pålægschokolade
Simply Chocolate Crispy Carrie
Choco Bella Caramel Choco
Coop Chokoladekiks


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.