Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100克 (100 g)
pr. portion
% RI*
Energi
1201 kj
14%
287 kcal
Fedt
16,50g
24%
Mættet Fedt
7,500g
38%
Kulhydrater
17,20g
7%
Sukkerarter
-
Protein
17,50g
35%
Salt
1,73g
29%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 28 dec 22 12:05
14%
af GDA*
(287 kal)
14% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (24%)
 
Fedt (52%)
 
Protein (24%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
287
Fedt
16,5g
Kulhyd.
17,2g
Prot.
17,5g
Der er 287 kalorier i 100克 (100 g).
Kalorie Opdeling: 52% fedt, 24% kulhyd., 24% prot..

Flere produkter fra 7-11:

Frankfurter eller Hotdog med Chili i en Bolle
Peanuts i Skal (Skal Ikke Spist)
Kogt Broccoli (ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
Kogt Broccoli (Frossen, ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
Makrel i Tomat

Andre typer af Kylling:

Kylling
Kyllingelår
Kylling (Skind Ikke Spist)
Kyllingebryst
Kyllingevinge
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Burger King Chicken Nuggets - 9 Pieces
Velsmag Kyllingegrillpølser Fersk
Bistronne Kyllingeburgerbøffer
McDonald's Spicy Mixed Team Box
Burger King Chicken Nuggets - 4 Pieces
Næmt Kylling og Yoghurtdressing


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.