Madvare database og kalorietæller  

af medlem: bethru

Salmon Cakes

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 portion
pr. portion
% RI*
Energi
559 kj
7%
134 kcal
Fedt
5,16g
7%
Mættet Fedt
1,37g
7%
Enkeltumættet Fedt
1,588g
Flerumættet Fedt
1,571g
Kulhydrater
6,49g
2%
Sukkerarter
0,79g
1%
Kostfibre
0,5g
Protein
14,41g
29%
Salt
1,24g
21%
Kolesterol
78mg
Kalium
237mg
12%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 01 sep 08 03:44
7%
af GDA*
(134 kal)
7% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (20%)
 
Fedt (36%)
 
Protein (44%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Resumé af Ernæring:

Kal
134
Fedt
5,16g
Kulhyd.
6,49g
Prot.
14,41g
Der er 134 kalorier i 1 portion Salmon Cakes.
Kalorie Opdeling: 36% fedt, 20% kulhyd., 44% prot..

Relaterede madvarer:

Daloon Ovnruller med Oksekød og Kinesisk Krydrede Grøntsager
Daloon Mini Spring Rolls Vegetables
Urtekram Rice Cakes Dark Chocolate
Daloon Forårsruller
Premieur Hot Smoked Salmon
Daloon Mini Samosa
Rice Up Brown Rice Cakes
The Protein Kitchen Nordic Salmon
Daloon Mini Forårsruller
Amanda Seafoods Pulled Salmon
Sondey Corn Cakes
Culinea Pasta with Smoked Salmon
Good Food Paprika Corn Cakes
Daloon Skæve Mini Ovnruller
Daloon Samosa
Sondey Rice Cakes
Good Food Corn Cakes
Daloon Thai Snack Bites
Daloon Veggie Burger
Daloon Sweet Potato Falafel
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 portion(er)
 


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.